Domov PR Z združenimi močmi osvežimo otroško letovišče

Z združenimi močmi osvežimo otroško letovišče

JUB

Se še spomnite občutka, ko ste kot otroci na poti do počitniške namestitve v velikem pričakovanju končno le zagledali morje? V podjetju JUB se dobro zavedajo neizmernega otroškega veselja ob pogledu na morsko obalo, prav tako pa tudi pomena prijetnih bivalnih prostorov, zato so se odločili, da znova priskočijo na pomoč Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje. Tokrat bodo s humanitarno organizacijo barvno prenovili prostore priljubljenega obmorskega letovišča Zambratija.

Podjetje JUB svojo družbeno odgovornost že tradicionalno izkazuje s podporo številnim humanitarnim projektom, letošnjo pomlad pa bo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje poskrbelo, da bo bivanje otrok v osveženih prostorih počitniškega doma še prijetnejše. V ta namen so pripravili posebno akcijo zbiranja notranjih stenskih barv za letovišče, ki pod okriljem ZPM Ljubljana Moste – Polje že vrsto let nudi prijazno zavetje in brezskrbne počitnice številnim otrokom iz Ljubljane, pa tudi iz drugih krajev po Sloveniji.

Dobro se z dobrim vrača ­‑ podprite akcijo tudi vi!

Za vse ljubitelje kvizov so pripravili prav poseben kviz, v katerem lahko sodelujoči preverijo svoje znanje o barvah in z njimi povezanih dogodkih, hkrati pa pomagajo zbirati barvo za obnovo letovišča. Kviz je sestavljen iz desetih vprašanj, morebitni nepravilni odgovor pa prav nič ne zmanjša vaših možnosti za eno od 150 praktičnih nagrad, ki so jih v podjetju pripravili kot zahvalo za pomoč in podporo pri projektu. Za prav vsak dokončan kviz bodo namreč prispevali en lonček barve JUPOL Classic, ki je prva izbira kupcev že 53 let. Čim prej, torej, preverite svoje znanje v JUPOLkvizu in sodelujte pri osvežitvi priljubljenega letovišča za otroke. Humanitarna akcija sicer poteka do 30. aprila.

V podjetju JUB so svojo najbolj prepoznavno notranjo stensko barvo JUPOL Classic izbrali z namenom, da bo bivanje otrok v prenovljenih prostorih še prijetnejše. Ta, okolju in uporabniku prijazna barva ima namreč zelo nizko emisijo v prostor, za kar je s strani nemškega instituta eco-INSTITUT prejela tudi poseben certifikat. Je odlična izbira tako za stenske in stropne površine v stanovanjskih in poslovnih zgradbah kot tudi v drugih javnih objektih. Z JUPOL Classic prebarvana površina ima lep končni izgled, barva pa je na voljo tudi v manjši tubici z gobico, ki omogoča enostavne popravke na manjših površinah.

JUB že desetletja podpira humanitarne projekte

Tokratno sodelovanje družbe JUB in Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje ni prvo tovrstno sodelovanje. Ob praznovanju 50-letnice barve JUPOL Classic se je JUB pridružil programoma Veriga dobrih ljudi in Botrstvo v Sloveniji ter poskrbel za barvno prenovo počitniškega doma Vila Šumica v Kranjski Gori, letos pa je na vrsti dom v Zambratiji. V podjetju JUB sicer že desetletja vračajo družbi s podpiranjem različnih humanitarnih akcij in sodelovanjem v barvnih prenovah vrtcev, šol in bolnišnic.

S 147 let dolgo tradicijo je podjetje najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji, njegov sedež pa je že vse od začetkov v Dolu pri Ljubljani. Danes je JUB sodobno mednarodno uveljavljeno proizvodno podjetje, ki je z močnimi lastnimi blagovnimi znamkami prisotno na več kot 30 trgih in sodi med deseterico najbolj internacionaliziranih slovenskih podjetij. Prepoznano je kot ugleden proizvajalec kakovostnih zidnih barv in toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov, ki z razvojem novih, okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvam v gradbeništvu. Spoznajte jih na spletni strani podjetja.