Domov Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Starsevstvo.com upravlja in razvija podjetje W3B, d.o.o. Portal je namenjen podajanju informacij in koristnih nasvetov o načrtovanju družine, nosečnosti, porodu, vzgoji, zdravju in negi novorojenčkov, dojenčkov in otrok. Portal je v celoti namenjen podajanju različnih nasvetov in pogledov na starševstvo in vzgojo.
Informacije na portalu temeljijo na lastnih izkušnjah piscev in tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov. Mnenja avtorjev in strokovnjakov ne predstavljajo tudi mnenja portala oziroma podjetja W3B, d.o.o.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-te ne moremo v celoti zagotavljati.

Podjetje W3B, d.o.o., portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno osebno, zdravstveno ali premoženjsko škodo, ki bi nastala z upoštevanjem nasvetov. Prav tako podjetje W3B, d.o.o., portal in avtorji člankov ne morejo biti odgovorni za učinkovitost zdravstvenih, vzgojnih in drugih nasvetov objavljenih na portalu.

Portal in njegova vsebina v nobenem pogoju ne nadomeščata zdravniškega, ginekološkega, pedagoškega ali drugega strokovnega pogleda ali nasveta.

Ljubljana, 1. 1. 2016